Helder Vormgegeven

WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN

Webdesign Friesland

 

 Je eigen Website online vanaf slechts € 155,00

>>> Bekijk hier een voorbeeld (concept)

Een WordPress Website op maat laten maken kan al vanaf € 495,00

Laat je van je beste kant zien met een professionele Website.
Een presentatie van je bedrijf of organisatie met een WordPress website of webshop. 

INFO, de mogelijkheden op een rijtje

Webdesign Friesland – Een complete basis website (one-page) al vanaf €155,00 (excl.) Een basis website van 5 losse pagina’s al vanaf €195,00 (excl.). Deze bedragen zijn van toepassing wanneer er geen noemenswaardige aanpassingen op het concept zijn. Alle overige werkzaamheden worden beschouwd als meerwerk en uitgevoerd tegen ons uurtarief. Het aangeleverde materiaal (teksten, logo’s en foto’s of video’s) worden 1 op 1 geplaatst, tenzij hierover andere afspraken gelden. Eventuele aanpassingen kun je dan zelf makkelijk uitvoeren.
 
Een ‘maatwerk’ website is er vanaf €495,00; in dit geval wordt de website (vijf pagina’s inbegrepen) ‘op maat’ gebouwd naar wens en opdracht van de klant. Meerwerk is altijd in overleg. Het aangeleverde materiaal wordt waar nodig verbeterd om de presentatie en vindbaarheid van de site te optimaliseren.

Wij bouwen Websites met WordPress – CMS

Webdesign Friesland  – WordPress Websites van Webdesign Friesland passen zich automatisch aan aan het scherm van je desktop, tablet of mobiele telefoon. Dit is belangrijk bij het ontwerp van een website. Je kunt al een WordPress Website laten maken vanaf € 155,00 (excl. btw). De websites zijn makkelijk zelf te onderhouden. Het ontwerp is geschikt voor mobiele toepassingen. WordPress is het meest gebruikte CMS voor websites ter wereld. Het beheer en onderhoud is gebruiksvriendelijk. Er zijn voor WordPress veel plug-ins beschikbaar, waardoor veel oplossingen snel te realiseren zijn.

 

WordPress & Vindbaarheid

WordPress websites worden goed beoordeeld door Google. De techniek achter WordPress is een goede basis voor elke website die goed gevonden wil worden op het internet.

Voordelen WordPress Website

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig in onderhoud en beheer, makkelijk uit te breiden, optimale zoekresultaten, snelle laadtijd, responsive webdesign.

WordPress Webdesign op maat

Wil je een WordPress website op maat? Onderscheid je van de rest; Studio Wieger bouwt je unieke WordPress Website desgewenst volledig op maat.

Webdesign
en grafisch ontwerp

Het design van je website bepaalt mede of je bezoeker op jouw website blijft. De Grafisch Vormgever let daarom speciaal op de uitstraling van de websites. Een vak voor professionals.

Professioneel onderhoud 
van je website

Studio-Wieger kan ook het onderhoud van je website verzorgen. Dat doen wij vlot en effectief. Je doet het liever zelf? Dat kan natuurlijk ook, maar dan uiteraard wel voor eigen risico.

Zoekmachine-vriendelijke
website

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) vereist goede webteksten. Desgewenst schrijven of herschrijven wij je teksten, zodat je website goed gevonden wordt door de zoekmachines.

Helder Vormgegeven

SSL-certificaat, wat is dat?

WEBDESIGN FRIESLAND – SSL (Secure Sockets Layer) is een encryptie-protocol dat het dataverkeer van websites beveiligt. Websites met een SSL certificaat herken je aan het (groene) slotje in de browserbalk. Afhankelijk van het type certificaat is ook de bedrijfsnaam voorzien van een groene balk. Een SSL certificaat hoeft niet duur te zijn en biedt veel voordelen:

Beveiligen van klantgegevens

Belangrijkste reden is het beveiligen van de gegevens van je bezoekers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan contactformulieren en/of betalingen via een webshop. Je wilt natuurlijk niet dat persoonlijke gegevens of informatie door anderen kan worden ingezien. Betere SEO (vindbaarheid) met SSL

Betrouwbare en professionele uitstraling

Naast de beveiliging van gegevens, geeft een SSL-certificaat een betrouwbare en professionele uitstraling, wat voor meer contactmomenten en bestellingen kan gaan zorgen.

Wettelijke verplichting

Vanuit de Wet Bescherming Persoonsgegevens is er een verplichting om (klant-)informatie via een versleutelde verbinding te versturen. SSL is op dit moment de enige optie die breed ondersteund wordt. Hierdoor is een SSL-certificaat verplicht.

Verbeterde vindbaarheid in Google

Mooi meegenomen, Google neemt beveiligde verbindingen mee als factor voor het bepalen van je ranking. Steeds meer zoekmachines hechten een hoge waarde aan een beveiligde omgeving. 

Certificaat aanschaffen

Een SSL-certificaat kun je meestal aanschaffen via je Hosting-provider. Neem contact op met je Host voor meer informatie.

Handige Websites met informatie over WordPress Webdesign

WordPress.org

De WordPress Website, download hier de de laatste versie van WordPress
Bezoek de website >>>

Code Canyon

Website met duizenden WordPress Plugins die je  kan downloaden.
Bezoek de website >>>

Mashable

Website met informatie over installatie en bouw van WordPress websites.
Bezoek de website >>>

Helder Vormgegeven

De algemene voorwaarden,  
je kunt ze hier lezen >>>

Copyright © Studio-Wieger 2017 

KvK-nummer: 54 96 57 80
BTW-nummer: NL 083673039B01
IBAN-nr: NL91 INGB 00 04 87 98 10