Webdesign Friesland

 Je eigen Website online vanaf slechts € 155,00

>>> Bekijk hier een voorbeeld (concept)

Een WordPress Website of Webshop op maat laten maken kan al vanaf € 495,00

Voorbeeld van een Website op maat

webdesign Friesland - WordPress website laten maken

Laat je van je beste kant zien met een professionele Website.
Een presentatie van je bedrijf of organisatie met een WordPress website of webshop. 

>>> Meer informatie

WORDPRESS WEBDESIGN, Betaalbare Website laten maken

WEBSITE LATEN MAKEN vanaf € 155,00

Webdesign Friesland

 

Website laten maken Friesland - webdesign Friesland - WordPress website ontwerpen

Website laten maken Friesland - webdesign Friesland - WordPress website ontwerpen

Website laten maken Friesland - webdesign Friesland - WordPress website ontwerpen

Betaalbare Website of Webshop nodig?

Goedkope website laten maken – Kies dan voor een voordelige Basis WordPress Website. Je kan al een complete WordPress website laten maken vanaf slechts € 155,00. Een professionele look hoeft niet duur te zijn.  WordPress Websites van Webdesign Friesland passen zich automatisch aan aan het scherm van je desktop, tablet of mobiele telefoon. Dit is belangrijk bij het ontwerp van een website. Je kunt al een WordPress Website laten maken vanaf € 155,00 (excl. btw). De websites zijn makkelijk zelf te onderhouden. Het ontwerp is geschikt voor mobiele toepassingen. WordPress is het meest gebruikte CMS voor websites ter wereld. Het beheer en onderhoud is gebruiksvriendelijk. Er zijn voor WordPress veel plug-ins beschikbaar, waardoor veel oplossingen snel te realiseren zijn.

Een complete basis website laten maken (one-pager) kan al vanaf €155,00 (excl.) Een basis website van 5 losse pagina’s al vanaf €195,00 (excl.). De website wordt gemaakt in de kleuren van jouw huisstijl. Het aangeleverde materiaal (teksten, logo’s en foto’s of video’s) worden op je nieuwe website geplaatst. En, als je zelf een beetje handig bent met WordPress kun je de latere aanpassingen zelf makkelijk uitvoeren.

Een Professionele WordPress Website of Webshop op maat laten maken kan al vanaf € 495,00

Professionele website op maat – Laat je van je beste kant zien met een professionele Website. Een presentatie van je bedrijf of organisatie met een WordPress website of webshop. In dit geval wordt de website (vijf pagina’s inbegrepen) ‘op maat’ gebouwd naar wens en opdracht van de klant. Meerwerk is altijd in overleg. Het aangeleverde materiaal wordt waar nodig verbeterd om de presentatie en vindbaarheid van de site te optimaliseren. De website wordt geoptimaliseerd voor Google zoekmachines, zodat jouw bedrijf of organisatie goed gevonden wordt op internet.

Wij bouwen Websites met WordPress – CMS

WordPress & Vindbaarheid

WordPress websites worden goed beoordeeld door Google. De techniek achter WordPress is een goede basis voor elke website die goed gevonden wil worden op het internet.

Voordelen WordPress Website

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig in onderhoud en beheer, makkelijk uit te breiden, optimale zoekresultaten, snelle laadtijd, responsive webdesign.

Webdesign
en grafisch ontwerp

Het design van je website bepaalt mede of je bezoeker op jouw website blijft. De Grafisch Vormgever let daarom speciaal op de uitstraling van de websites. Een vak voor professionals.

Professioneel onderhoud 
van je website

Studio-Wieger kan ook het onderhoud van je website verzorgen. Dat doen wij vlot en effectief. Je doet het liever zelf? Dat kan natuurlijk ook, maar dan uiteraard wel voor eigen risico.

Zoekmachine-vriendelijke
website

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) vereist goede webteksten. Desgewenst schrijven of herschrijven wij je teksten, zodat je website goed gevonden wordt door de zoekmachines.

WORDPRESS WEBDESIGN, Professionele Website laten maken

Een paar voorbeelden

WordPress website voor Bewindvoerderskantoor

Website laten maken Friesland - webdesign Friesland - WordPress website ontwerpenWebdesign Friesland – Betaalbare en professionele WordPress Website, Logo, Huisstijl, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen met Bedrijfslogo

WordPress Website Stichting Werkgroep Roemenie

Website laten maken Friesland - webdesign Friesland - WordPress website ontwerpenWebdesign Friesland – Vrolijke ‘Website Op Maat‘ in de non-profitsector met iDEAL betaalsysteem voor donaties. Helpt u mee kinderen helpen?

Doeltreffende WordPress Website voor Age-Vaart.

Website laten maken Friesland - webdesign Friesland - WordPress website ontwerpenWebdesign Friesland – Betaalbare en professionele WordPress Website, Logo, Huisstijl, posters en flyers. Voor dagtochten en arrangementen op IJsselmeer en Waddenzee..

WordPress Website ‘Bijlsma & van der Linde’

Website laten maken Friesland - webdesign Friesland - WordPress website ontwerpenWebdesign Friesland – Moderne WordPress ‘Website Op Maat‘ Professioneel en Betaalbaar kan goed samengaan. Snel bereikbaar via de mobiele versie van de website.

WordPress Website en Visite-kaartjes PD-Composites

webdesign Friesland - WordPress website laten makenWebdesign Friesland – Deze website is voorzien van een Facebook-koppeling. Het is een responsive WordPress website, geschikt voor alle mobiele toepassingen

WordPress Website en Logo Neodym Roestvast Staal

webdesign Friesland - WordPress website laten makenWebdesign Friesland – Neodym roestvaststaal, specialist in maatwerk van RVS – producten. Een website met foto’s van gerealiseerde projecten.

WordPress Website Online-Toeristenbureau.nl

webdesign Friesland - WordPress website laten makenWebdesign Friesland – Uitgebreide WordPress website. Tips voor toeristen met veel mogelijkheden en functionaliteiten. Ontdek de mogelijkheden van Google-maps en meer…

WordPress Webshop Slijterij DE KABOUTER

webdesign Friesland - WordPress website laten makenWebdesign Friesland – Whisky Specialist, groothandel en slijterij De Kabouter is gespecialiseerd in het leveren allerlei dranken, van bier tot buitenlands gedistilleerd. 

WORDPRESS WEBDESIGN, Professioneel & Betaalbaar Website Ontwerp

SSL-certificaat, wat is dat?

WEBDESIGN FRIESLAND – SSL (Secure Sockets Layer) is een encryptie-protocol dat het dataverkeer van websites beveiligt. Websites met een SSL certificaat herken je aan het (groene) slotje in de browserbalk. Afhankelijk van het type certificaat is ook de bedrijfsnaam voorzien van een groene balk. Een SSL certificaat hoeft niet duur te zijn en biedt veel voordelen:

Beveiligen van klantgegevens

Belangrijkste reden is het beveiligen van de gegevens van je bezoekers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan contactformulieren en/of betalingen via een webshop. Je wilt natuurlijk niet dat persoonlijke gegevens of informatie door anderen kan worden ingezien. Betere SEO (vindbaarheid) met SSL

Betrouwbare en professionele uitstraling

Naast de beveiliging van gegevens, geeft een SSL-certificaat een betrouwbare en professionele uitstraling, wat voor meer contactmomenten en bestellingen kan gaan zorgen.

Wettelijke verplichting

Vanuit de Wet Bescherming Persoonsgegevens is er een verplichting om (klant-)informatie via een versleutelde verbinding te versturen. SSL is op dit moment de enige optie die breed ondersteund wordt. Hierdoor is een SSL-certificaat meestal verplicht voor bijvoorbeeld webshops.

Verbeterde vindbaarheid in Google

Mooi meegenomen, Google neemt beveiligde verbindingen mee als factor voor het bepalen van je ranking. Steeds meer zoekmachines hechten een hoge waarde aan een beveiligde omgeving. 

Certificaat aanschaffen

Een SSL-certificaat kun je meestal aanschaffen via je Hosting-provider. Neem contact op met je Host voor meer informatie.


 

Handige Websites met informatie over WordPress Webdesign

WordPress.org

De WordPress Website, download hier de de laatste versie van WordPress
Bezoek de website >>>

Code Canyon

Website met duizenden WordPress Plugins die je  kan downloaden.
Bezoek de website >>>

Soofos

Online Cursus over installatie en bouw van WordPress Websites.
Bezoek de website >>>

WORDPRESS WEBDESIGN, Professioneel & Betaalbaar Website Ontwerp

De algemene voorwaarden,  
je kunt ze hier lezen >>>

Copyright © Studio-Wieger 2017 

KvK-nummer: 54 96 57 80
BTW-nummer: NL 083673039B01
IBAN-nr: NL91 INGB 00 04 87 98 10