WordPress website laten maken goedkoop amsterdam

Je wilt een wordpress website laten maken goedkoop. Want je start net en hebt nog niet zo’n groot budget. Geen probleem, wij van studio wieger kunnen je perfect helpen aan een goedkope wordpress website.

Een voorbeeld van een van de wordpress websites die we recent hebben afgeleverd aan een klant in Amsterdam van ons

Een overzicht van wat je moet weten voor het laten maken van een wordpress site in Amsterdam:

Goedkope website laten maken prijs:

WordPress website laten maken goedkoop + hosting45 euro p/m
Webshop laten ontwikkelen + hosting95 euro p/m

Een goedkope wordpress site van studio-wieger kost 45 euro per maand. Dit is een professionele wordpress website die jouw bedrijf perfect representeert.

Voor webshops ligt dit tarief iets hoger aangezien er erg veel werk zit in het ontwikkelen van een webshop systeem.

Je kunt na dat we de website voor je gemaakt hebben gemakkelijk teksten en foto’s toevoegen door het gebruiksvriendelijke wordpress cms.

Voordelen WordPress website laten ontwikkelen door studio wieger:

Studio Wieger heeft al jaren ervaring in het ontwikkelen van wordpress websites. Door deze ervaring hebben wij zo efficient wordpress websites leren maken dat wij één van de goedkoopste webdesign bedrijven kunnen zijn in Nederland.

Zonder dat dit ten kost gaan van de professionaliteit van je website. Onze websites hebben namelijk altijd:

Responsive webdesign:

Vandaag de dag gebruikt de helft van Nederland hun smartphone om online informatie op te zoeken of om diensten en producten aan te schaffen. Daarom is het essentieel dat je een website hebt die op zowel desktop, mobiel als tablet werkt. Dit wordt responsive webdesign genoemd.

Professionele website

Al onze websites hebben een professioneel uiterlijk gericht om je bezoekers vertrouwen te geven in je bedrijf. Door een professionele website kopen bezoekers sneller jouw dienst of product omdat ze jouw als bedrijf dan vertrouwen.

Voorbeelden van onze wordpress sites:

Er zijn jou al vele klanten voor gegaan die een wordpress website laten maken. Voor de klanten hebben we al een aantal prachtige wordpress websites gemaakt zie hieronder een paar voorbeelden: